ИСКРА МИХАЈЛОВСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Искра Михајловска-архитект, дизајнер на ентериери
Искра Михајловска-архитект, дизајнер на ентериери
….утринското кафе го пијам дома или во канцелариј со колегите, зависно од првите обврски. Поважно од утринското кафе ми е шољата во која го пијам кафето… утринското расположение ми ја бира шољата за кафе :))) секоја шоља си има своја прикаска и секоја на различен начин ми е драга
sholji_iskra
Шољите за кафе. дед од колекцијата на Искра.
Посетено 670 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!