АНГЕЛ СИТНОВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenok

soncogledite i bojs
архАнгел Бојс

Како прво никогаш не пијам кафе. Станувам и вежбам јога, редовните асани за овие три месеци и на секој три ги менувам. Доручек и после тоа работам, цртам…проект некој, сега во моментов базен и џакузи. – Ако е вакво времево околу пладне пешки на водно, а ако е подобро со точак. Попладне пак работа до вечер. Слушањето музика е неизоставен дел од мојот ден. Tоа е моето утринско кафе.

Посетено 892 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!