Актовка со огледало за да го збуните светот

На моменти оптичка илузија, на моменти хармоничен баланс меѓу две оддалечени места. Идејата е на фотографот Руи Батос. Оваа актовка со намонтирано огледало ја рефлектира сликата од просторот што и е во фокус, креирајќи прекрасна уметничка и фото иснталација.

Посетено 370 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch The Day I Became a God Episode 4 (https://animeheaven.pro/m/q6P6/ep-4) at website https://animeheaven.pro weathering with you animeheaven

The Promised Neverland Episode 12 at website https://gogoanime.be sites like gogoanime