Ајфеловата кула ќе се претвори во апартман за изнајмување

ajfelova kulaЧетворица среќни добитници ќе бидат првите луѓе во историјата
што ќе ја користат Ајфеловата кула како апартман
Компанијата за изнајмување HomeAway презема дел од првиот спрат на најпознатото обележје на Париз за време на годинашното европско првенство во фудбал, кој ќе се претвори во апартмани за живеење.
Натпреварот започнал вчера, а кандидатите ќе се натпреваруваат за шанса да престојуваат во Ајфеловата кула.
Извршниот директор на HomeAway го нарекол потегот „без преседан“ и изјавил дека ќе овозможи најепски спомени од одморот во Париз за среќните добитници.

banner-elmundo

Посетено 592 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!