Престанав Панк да слушам

teletabisi_majkatiitatkoti
по прекорака од
Комисијата за спречување насилство
престанав панк да слушам, свртев на класика
„ааа не може класика, фашисти слушале таква музика“
-ми се јавија од таму
„е добро што да слушам?“- ги прашувам
„па може „кад би био рањен“ да слушаш“–следи одговор
„таа песна?, па што има нормално во таа песна?“
„па пее за Реформи во Здравство“
И така, на крај си пуштив Телетабиси
Посетено 512 пати