Мал Човек

[fblike]За македонскиот Мал Човек
(а такви за жал има премногу)
mali covek zeli preko crte
Поместете ги границите што безвезе сте ги замислиле
или други ви поставиле
Мислете со своја глава
слушајте го срцето
Уживајте го животот, еден е
а за другите што ќе кажат ич уво да не ве боли
………………………………………………….
Mali covek zeli preko crte
Preko crte zeli ali ne sme
Njega guse propisane norme
Preko crte njegovo je mesto

[youtube height=”290″ width=”500″]https://www.youtube.com/watch?v=rM1k7yeYk6g[/youtube]

Посетено 654 пати

AnimeDao: That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Episode 24.9 – Digression: Hinata Sakaguchi anime episode Full online free at https://animedao.nl fruits basket animedao

Anime Twist - Watch anime online, English anime onlineAnime Twist - HD anime for free | TwistMoe

Teasing Master Takagi-san 2 (Dub) Episode 12

Animepahe Watch english anime Online in HD for FREE

Google: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1DIUd3uwqJsW4WzTZ2yATwOqDGu3aToNH&usp=sharing

Divephotoguide: http://www.divephotoguide.com/user/animefreakws