Жена ми е бремена и ме тера да гледаме филм…

Жена ми во блажено стање:

-Плаче зошто не сакам да го гледам Титаник со неа
-Плаче зошто сега сакам да го гледам Титаник со неа
-Плаче зошто почнуваат реклами
-Плаче зошто Ди Каприо умира на крај
-Плаче зошто бабата го фрла ѓерданот у океан
-Плаче зошто јас не плачам
-Плаче зошто јас плачам

 

 

Посетено 410 пати