Народ со фабричка грешка

Патриотизам е да немаш бугарски пасош и да не одиш на одмор во Грција во собички со супстандардни услови. Патриотизам не…

Posted by Дана Прелиќ on Friday, January 12, 2018

Посетено 3.746 пати