Тихомир Петрески

tihi petreski_majkatiitatkoti
Тихи Петрески


Тихомир Петрески
Petreski & Partners

Моето прво утринско кафе, скоро секогаш е составено од 2 кратки еспреса кои најчесто ги пијам дома. Овој “ритуал на ментално будење” скоро секогаш се случува дома, во периодот помеѓу носењето на децата во школо и стартот на мојот работен ден. Настојувам “првото кафе” да го пијам во апсолутна тишина, кога всушност и ги правам плановите за реализација на работните обврски. Сите останати кафиња во текот на денот, а ги има многу, се причина или последица на релаксирана дружба во позитивната атмосфера во било кое време на денот.

Посетено 1.453 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

AnimeFLV: Xue Ying Ling Zhu 2nd Season anime episode 22 online free at https://animeflv.uk dubbed anime

AniWatch Watch english anime Online in HD for FREE

Hurricane Polymar: Holy Blood (https://animeflix.nl/m/g1DD) Episode 2

animepahe :: okay-ish anime website

Android libhunt: https://android.libhunt.com/u/animefreakws

Gitlab: https://gitlab.com/animefreakws