Малку познат факт: Стриптизетите и плодните денови

Од 75 до 150 долари поголем бакшиш…

Стриптизетите биле набљудувани два месеца и истражувањето покажува дека тие повеќе заработуваат за време на овулацијата (или плодните денови). Разликата изнесувала од 75 до 105 долари по смена.

ЗАКЛУЧОК:

ЖЕНИТЕ СЕ ГОРДИ СОПСТВЕНИЦИ НА КРВАВ РУДНИК ЗА ЗЛАТО!!

 

Посетено 6.337 пати