Глувченце мило, кај си се скрило?

[fblike]
Она кога ќе те изработат ко бавча.
Хомо-сапиенсите мора да замешаат прсти на крај…

#RatoMaloqueiro #Camuflado #RatoLoko

Posted by Lokosom on Monday, November 9, 2015

Посетено 792 пати