Зимно време Охридон се претвора во…

Деновиве шетам низ Охридон.

Слободно можам да констатирам дека зимно време ОхридON, се претвора во ОхридOFF

Нема живо пиле, само ја и чинарот, ете ја се спакував, ама изглеа и тој ко да се пакува за накај дома..

Посетено 2.006 пати