Не бев на Жељко, не сум сељак…жими се!

zeljko_majkatiitatkoti
Фото: Утрински Весник

Не ја  слушам неговата музика, не идам на неговите концерти, не, не ми е намерата да го бранам Жељко Јоксимовиќ пошто ич не ми е гајле за него, а уште помалку сакам да се замарам со оние што не го сакаат.
ОК е, не го сакаат, ама сакаат да не бидат сељаци окривувајќи ги сите оние кои му биле на концерт дека се, да, дека се сељаци.
Кои сте бе вие толку музички наобразовани и префинети скопјанчиња…многу ли ве има такви, незнани и знани?!
Со ова моево, кажаново за вас, се надевам дека ќе ме сврстите у група полусељаци, ако уопште постои таква.
Градов е таков…или си сељак или не.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=Sq9oR9x171w[/youtube]

Посетено 6.333 пати

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

Fairy Tail (Dub)

Tokyo Ghoul Episode 10

watch animes 4Anime Horimiya (Dub)

anime streaming Dragon Ball Super (Dub)

4Anime Mother of the Goddess’ Dormitory