Марина Макенаџиева


Марина Макенаџиева
– менаџер за продажба во Винер Лајф.

Денот го започнувам со утринско кафе  со колегите во 8:30 часот во “Every Day”. Тоа е традиција која ја практикувам веќе една година и за мене тоа е единствениот опуштен начин да е започне позитивно работниот ден. Што би се рекло кафето е најбитниот оброк во денот па нека помине во здрава атмосфера. Второто кафе го пијам по 12 часот со некој клиент или соработник во зависност од тоа како ми се одвиваат работните обрврски, но кафето секогаш е мало макијато. Потоа продолжувам со мојот ден, ретко пијам кафе во вечерните часови, но има и такви вечери кога би ја цитирала Американската писателка Луиза Меј Алкот – “Сега повеќе би сакала кафе отколку да примам некој комплимент “ 🙂

Посетено 4.850 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants (Dub) Episode 8

stream anime online Death Note

4Anime My Hero Academia Season 5 (Dub)

WONDER EGG PRIORITY

4Anime Attack on Titan Final Season Episode 13