Тука сум, нели ме гледаш? (Галерија од неверојатни камуфлирачки џемпери)

Хелоуу…

Денес одиме со нешто позабавно и похардкор… камуфлирачки џемпери кои ве прават да изгледате невидливи, барем за кратко.

Паа… да почнеме 🙂

1. Се надевам дека нема да се излаже некој да седне, упс.

2. Кога ќе се поврзеш премногу со природата…

3. Еден е премалку, двајца се таман. За сликата зборам, аман!

4. Или пак ќе се поврзеш со архитектурата од некое друго време…

5. Се надевам дека нема да ја згазнат….

6. Каде е бананата?

7. Рекс, каде си, Рееекс!?

8. По малку е опасно… ќе се препне некој, човече…

9. Кога уметникот буквало се крие зад графитот

 

10. Смајл!

11. Кога мачката е збунета…

12. Како ли да го искоментирам ова?

13. Трета младост.

14. Џони, цел ден те барам…

15. Јас сум збунета, не сте само вие…

16. Кога краварот ќе се соживее со улогата на чување крави…

17. Оке… идилично, не велам не…

18. Такоџе.

19. Ричард во земјата на книгите…

20. Кога си дел од цветовите…

21. Јухуу…

22. Поврзано е, сигурно!

23. Мил мој, каде е детето?!

24. ТИ РЕКОВ ДА ГИ ПАЗИШ ДЕЦАТА!

25. Еден топол чај, ќе ве молам…

26. Сигурно тренира со години!

 

 

Посетено 208 пати

Milk House Dreaming: Ai no Shiki Episode Full

Boruto: Naruto the Movie Episode Full

AnimeDao Watch english anime Online in HD for FREE

WCOStream: Hikari to Mizu no Daphne Specials anime episode 2 online free at https://wcostream.cc wcostream amazing world of gumball

Longisland: https://www.longisland.com/profile/gogoanimelol

Xdqnam gov: http://xdqnam.gov.vn/Default.aspx?tabid=118&TLID=6526