А замислете денес да не е понеделник

Понеделник е хиените од Кралот Лав.
Понеделник е спот на Џејмс Блант.
Понеделник е кафе со скиснано млеко.
Понеделник е пролив на Рекорд у најголемио шпиц.
Понеделник е тетка од Канада шо не праќа пари.
Понеделник е таратор без лук.
Понеделник е десетка без кромид.
Понеделник е данок у крв.
Понеделник е комшиската бор-машина.
Понеделник е расипана шеска.
Понеделник е невина курва.
Понеделник е ајвар шо му избил зајтино.
Понеделник е подрум у таванските соби.
Понеделник е Латас.
Понеделник е греана ракија у јули месец.
Понеделник е три за иљадарка.
Понеделник е Беемве на плин.
Понеделник е плескавица од брокули.
Понеделник е македонски стенд-ап комичар.
Понеделник е туба вино од сто литра.
Живо педерче е Понеделник .

Посетено 157 пати