Топ 10 најсимнувани филмови изминатиов месец!

TorrentFreak објави листа на топ 10-те најсимнувани пиратски филмови изминатиот месец.

Првите два места се и понатаму загарантирани за: „The Lion King“ и „ Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw “.

„Spider-Man: Far from Home” е сега на третото место со што направи најголем скок во бројот на симнувања.

Новитет на листата се „The Angry Birds Movie 2” и „Dolemite Is My Name”.

Еве ја целата листа со позиции од минатиот месец заедно со нивната IMBD оценка:

1. The Lion King (7.1)

2. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (6.7)

3. Spider-Man: Far from Home (7.8)

4. The Angry Birds Movie 2 (6.4)

5. Toy Story 4 (8.1)

6. Dark Phoenix (6.0)

7. The Nightingale (7.2)

8. El Camino (7.6)

9. It: Chapter Two (6.9)

10. Dolemite Is My Name (7.5)

Посетено 362 пати