Нешто ми е сумњива рекламата за Септолете

Врти некоја локална телевизија, кога од еднаш се пуштаат реклами. И нели, тоа ни е веќе традиционална пракса, рекламите мора да бидат со 30% погласни од регуларната програма. Нејсе.
Слушам почнува реклама за Септолете: класика набројување на симптоми, па класика набројување на лековити својства, па класика курчење дека никаде на светот нема такви и на крај поентираат со мотото:
Вашето грло е ваша моќ.

sasha

Оваа сентенца, шо би рекле членовите на МАНУ шо не знаат мејл да пратат, го разбуди подзаспаниот первезњак што чучи негде длабоко во мене и без моја дозвола се огласи потсвесно: ‘Па како не ви срам, говеда низаедни, па ова ли е слоган за на телевизија’
После експресна ауто-проверка на кажаното, сам на себе тивко и шизофрено си суѓерирав: ‘Оди упиши у адрес-барот PornHub, одити на категорија Deep Throat и остај ги луѓето да си го вадат лебот на раат, мајмун секскуално-преокупиран!!”

Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-595x90

Посетено 926 пати