Тоа шо имам отворено деветнаесе new tabs, не мора да значи…

new tab
Тоа шо имам отворено деветнаесе new tabs и у исто време трчам кардио по дневната, не мора да значи дека имам ADHD…
Еј види, рецепт за Васина торта.
Уствари шо праевме муабет?
Посетено 247 пати