Целата си од љубов направена

sonce - dac_majkatiitatkoti
Од облак залеана
Од сонце загреана
Од птици распеана
Од ветер разиграна
Од жита исправена
Од мугра искалена
Од бога подарена
Целата си од љубов
Направена
Посетено 1.787 пати