Тамара Тодеска – Довидување таго (Видео)


Музика и аранжман: Роберт Билбилов
Текст: Игор Џамбазов
Режија: Чедо Поповски

Да, ти ја најде мојата среќа во житото.
Ми покажа кај е крајот на виножитото.
Довидување се најубаво, таго.
Се ти е простено и нема мило за драго.
Јас имам мисли скитници, желби планини, живот брз како воз.
А сакам слатки ситници, зрели капини капнати на твојот нос!

Да, ние сме бура што никогаш не се стишува.
Да, ние сме тајна едно читаш друго пишува.
Довидување се најубаво, таго.
Се ти е простено и нема мило за драго.
Јас имам мисли скитници, желби планини, живот брз како воз.
А сакам слатки ситници, зрели капини капнати на твојот но!

Посетено 2.389 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!