Тајна аикидо техника за одбрана од нож

[fblike]
Малку познат факт е дека истава техника всушност одамна се користи
во Чаир
по слушање на фразата „што си го тепал брат ми“.
Посетено 1.211 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!