Среќен Роденден, Анџелина Џоли!

“Има нешто во смртта што е утешно. Поради помисла на тоа дека може да умреш утре, повеќе го цениш животот сега.” – Анџелина Џолиangelina-jolie-birthday
Посетено 688 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!