Поради забраната за возила, за многу скопјани Средно Водно…

Шилегов неодамна реши да го стопира сообраќајот за моторни возила до Средно Водно. Единствено превозно средство со кое граѓаните  ќе имаат можност да стигнат до Средно Водно се градските автобуси на ЈСП.
vodno unatreПоради оваа одлука, за многумина од македонската ‘буржоазија’ Средно Водно инстантно се трансормираше во Горко Водно, бидејќи ќе мораат да ги одлепат задниците од кожните седишта на моќните дизелаши за да стигнат до омилените им кафани каде што наплаќаат просечна македонска дневница за пола литар флаширана вода.

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://http://majkatiitatkoti.com/author/dablju/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од Кирил Стоименов[/button]
Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-1180x90

Посетено 1.971 пати