Спонзоруша или Не? (Видео)

Скриена камера на комичарот Коди Родер. Прво им се пушта на девојките на сред тротоар на улица, а после седнува во Ламборџини…

baner-latte-595

Посетено 4.210 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!