Сигурното гласачко сигурно чекори кон ЕУ и НАТО….

Ова е нашето сигурно гласачко тело…

Вистинската слика за нашето еволуциско и цивилизациско ниво…

Вчера видов слика како куче чека зелено светло на пешачки у сред град…

 

А сега ова:

Сигурното гласачко сигурно чекори кон ЕУ и НАТО….

Посетено 157 пати

Watch The Seven Deadly Sins: Revival of the Commandments Episode 12 (https://animefreak.ws/m/MpQv/ep-12) at website https://animefreak.ws animefreak chatango

Fairy Tail Episode 175 at GoGoAnime gogoanime official site