Најефикасен лек за биполарност по твитер…

Најефикасен лек за биполарноста е литиумот, а најефикасен лек за тие шо глумат биполарни по фејсбук и твитер е анал генгбенг, проследен со букаке, златни тушови, хејтфак и праќање по цигариња у декември месец, три саато сабајле, на пандуфки.

Посетено 283 пати