Рецепт за поезија!

Damn. Песна напишана пред 3 fucking години.

Инспирацијата е иста…

И ќе биде.

Дур мене ме има.

Дур јас дишам и ја воспримам неговата љубов…

Ќе напишев поезија,
патетична и проста.
Ќе додадов грам
ритам и рима.
Малку метафора,
повеќе алегорија.
Помалку сласт,
повеќе страст.
Ќе те опиев со љубов,
ќе те натерав да ми го цениш трудов.
Ќе те наречев со зборови разни,
за некого перверзни, за некого безобразни.
Ќе те обликував во стих,
ќе те оформев во строфа.
Читај меѓу редови,
не оставај во себе мисли ледени!!

Посетено 232 пати

https://animefreak1.com/. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement

AnimeFreak Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Episode 9

My Hero Academia Season 5

anime freaks website My Hero Academia Season 3 (Dub)

AnimeFreak JUJUTSU KAISEN