АЛЕКСАНДАР МАРКОВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

aleksandar markovski
Ранобудник сум, а утро ко утро, не може да започне без кафенце. Првото кафе го пијам дома, баш тоа ми овозможува да почнам да функционирав во текот на денот. Следното е во ординација, некогаш сам, но обично е во друштво на своите колеги. Секое излегување во град на кафе, завршува со нарачување друга пијачка…кафето е можеби добро, но не е најдобро на свет, постојат и многу други фини пијалоци кои навистина знаат да те изрелаксираат.

Посетено 714 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!