Последното кафе со Професорот Сидовски

Пепел…
се’ е едно
во животот
кога, на крајот,
се’ завршува во
пепел…

– Професорот Сидовски,
(Филозоф со големо Ф)
го испи „последното“ кафе
и симболично се поздрави со вас…

Почивај во мир, голем човеку…

Посетено 227 пати

4Anime 4anime english: The Hidden Dungeon Only I Can Enter Episode 12

WCOStream wcostream dragon ball: Black Clover (Dub) (https://wcostream.cc/m/WdLr) Episode 149