Порано мислев дека на Бит Пазар се продава само…

petardi

Кога почнав да слушам рап мислев дека Бит Пазар е пазар за битови.
Кога оно и петарди да ти продавале таму.
И пиштоли.
И органи…

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”small” src=”http://http://majkatiitatkoti.com/author/dablju/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од Кирил Стоименов[/button]

Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-1180x90

Посетено 2.496 пати