Му се дере на кучето: ‘Полека идиоте!!!’

Кога кучето се обидува да ми ги одгриза прстите додека му давам кекс, стално му се дерам: ПОЛЕКА ИДИОТЕ!!!

Иначе тоа го научив од мајка ми која шо се дереше така по мене кога ќе ме видеше дека јадам сарма со рака…

Посетено 243 пати