Почина дојаенот на Радио Скопје, Таска Балабанова (Видео)

Кога ќе помислиме на Радио Скопје, прва на ум ни паѓа Таска Балабанова, која важеше за негов бренд.

Таа сними бројни реклами, една од нив е и рекламата за К 15, која можете да ја погледнете подолу во продолжение:

Слава и’, нека почива во мир…

 

Посетено 1.344 пати