Ни една приказна не започнала со…

”Ни е една јака приказна не е почнала со: Келнер, ако може една салата.”
Да, пошто сте глупи Американци и не пиете по литро ж’та со салатата.

Posted by Кирил Стоименов on Saturday, December 19, 2015

Посетено 350 пати