ЗОРАН ЈАМАКОСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Зоран Јамакоски - Рибник МАВРИК
Зоран Јамакоски Јамак – Рибник МАВРИК

Како ранобудник кој станува секое сабајле во 6 часот, прво го палам пампурот, а додека се загрее собата со поглед на мавровското езеро следува рутинското загревање со чистење мрежи и хранење риби. Е дури после тоа седнувам да го испијам на раат своето прво утринско кафе-строго турско…тоа е она што не може да ми го пружи скопскиот асфалт, уживањето во самата арома на кафето со преубавиот поглед на  мавровските убавини кои веќе добија снежна покривка

Посетено 846 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!