Нема трева ни за лек

cannabis_majkatiitatkoti

Некни ми се жали еден љубител на тревка: "абе нигде трева у градов, како почнаа од марихуана да праат масло, богаташине се утепаа од мачкање со неа, а ни рак имаат ни бутур им е"!

#НемаТреваНиЗаЛек

Posted by Кројачот од Панама on Wednesday, September 2, 2015

595x90

Посетено 3.017 пати