Брат, значи не знаеш колку јако шмука…

Двајца другари зборуваат за способносите у сексуалните дисциплини на своите девојки:

-Брат, не знаеш колку јако го шмука.
-Е колку јако го шмука бе?
-Како татко ми кога вади ракија со црево од буре и брат ми кога краде нафта од комшијата. Е, толку јако!

Посетено 721 пати