Македонска парада на гордоста…

Се одвиваше некоја парада на гордоста у Белград и заврши крваво. Истиот тој ден, едно електротехнично средно училиште славеше матура.
Попладнето, татко ми седе дома и гледа вести, слуша шо се десило у Белград и кометнира:
prajd unatre-Па и кај нас денес парадираа само костумирани мажи, па никој не ги пипна.
Да не беше смешно, ќе беше жално…
Посетено 275 пати