Ќерка му на Балашевиќ: Татко ми никогаш немал проблем со Хрватите. Ни со Босанците. Ма ни со Македонците…

beba

Посетено 1.556 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!