Изгледа братот Дракула беше у право

Убаво си знаеше братот Дракула:

  • денски спиеш
  • живееш сам
  • у замок
  • и експлодираш у стотина лилјаци кога имаш социјално непријатна ситуација

Мајстор!!!

Посетено 313 пати