Има едни девојки, ги нервира кога дечкото “ги замара”

devojki draw-naslovna
Има едни девојки, ги нервира кога дечкото “ги замара” со тоа што е премногу фин и внимателен, им посветува внимание, им се јавува, им се извинува кога ќе згреши, па ќе го игнорираат, и полека полека ќе го отстранат од својот живот. И знаеш што? Супер е така. Дека има едни други девојки па баш за таков дечко сонуваат.

595х90 px-01

Посетено 6.458 пати