Градоначалничката си поднела оставка, а службеничката добила отказ поради статусот!


[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/prikaski-za-mali-deca/kalina-kosi-page/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од истиот автор[/button]

Посетено 1.699 пати