ФБ често знае да е злобно место

ФБ често знае да е злобно место. Затоа некои добри луѓе што ги знам, ги затворија профилите. Ги повредуваше зрачењето од…

Posted by Тихомир Јанчовски on Monday, May 7, 2018

Посетено 292 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!