Едно пиво како замена за разговор со психијатар!

Дремеме на предавање по општа психологија…

Професорот:
-Еден врвен норвешки психијатар вели дека една пиво заменува разговор со психијатар.

Колега:
-Значи професоре, ја вчера имав сериозен конзилиум!

Посетено 150 пати