За тие што крадат статуси по фејсбук

Тие шо крадат статуси по фејсбук се истите шо кога порачат Антика а и донесат домашна брља, викат ‘Ебати ракијата’ и се горди на тоа.

Posted by Кирил Стоименов on Sunday, December 20, 2015

Посетено 1.058 пати