Човек не треба да се сожалува сам себе (Видео)

Прекрасен пример дека човек не треба да се сожалува сам себе и да си поставува пречки, бидејќи пречките како и стравовите се само во нашата глава… ПРЕКРАСНО.

Posted by Erdoğan Maksut on Saturday, September 26, 2015

Посетено 507 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!