Баш би ти пријал морскиот воздух!

Матичната ти вика дека за хроничната главоболка би ти помогнал морски воздух….

Погледнуваш у новчаник…

Следна сцена: Замрзнат ослич закачаен на вентилаторот!!!

Посетено 83 пати