Па и Скопје у нешто да биде прв у Европа и шести у свет!

Па и Скопје у нешто да биде прв у Европа и шести у свет!

На наша несреќа, ранг-листата е за најзагадени градови.

Ама еј, битно сме врвни у нешто…

Посетено 376 пати