Песната „Мајко“ на Гуру Харе доби сосема нова димензија, овој пат во инструментална верзија!

Во Киноверзум – 3D кино во Свети Николе се сними видеозаписот за инструменталната верзија на емотивната балада Мајко, како соработка помеѓу Гуру Харе и Мандолински оркестар Свети Николај од Свети Николе.

Песната „Мајко“  е во реализација на најпознатиот музички гуру Харе и фронтменот на ЕКС-ЈУ групата „Парни Ваљак“, АкиРахимовски.

Уживајте!

Музика: Игор Атанасоски – Харе
Аранжман и диригент: Баже Стефановски
Изведува: Мандолински оркестар – Свети Николај и Игор Атанасоски – Харе

Посетено 1.113 пати

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

anime websites Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

4Anime Your Lie in April Episode 18

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2

One-Punch Man

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 (Dub)