Нема веза дали си дебел, битно е дали си маж или жена…

Констатиција од еден маалски теоретичар на заговори пред коперација: Кога дебел маж ќе купи џип, после тоа никоој не приметува

Прочитај повеќе

Го гледа татко ми Бекам на кралската свадба и вика:

Го гледа татко ми Бекам на кралската свадба и вика: -Види како изгледа, како да му стигнале дрва за наредните

Прочитај повеќе